Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова нюзЖурналистът Валери Запрянов говори за провала на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова нюзЖурналистът Валери Запрянов говори за провала на
Коментари Харесай

Валери Запрянов: Българската машина е на ръчно управление, знаем кой дава газ и спирачка

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Нова нюз

Журналистът Валери Запрянов приказва за неуспеха на имунизацията в България в предаването " Пресечна точка " по телевизия Нова нюз: 

" Изглеждаше комично вчерашната конференция когато щабните лекари се позоваваха на СЗО, чийто престиж ужасно девалвира. Според СЗО, откакто няма данни за нещо, значи няма проблем. Но в публицистиката има едно предписание и то е, че без информация не би трябвало да се разяснява. 

Българската машина не се движи с автоматизирани скорости, всички знаем, че е на ръчно ръководство. Трябва някой да дава газ, да настиска спирачка. Знаем, кой е този човек, който го прави.

На самия репортаж по прекъсването на имунизацията с " Астра Зенека "  премиерът го заяви толкоз тъмно, толкоз със стиснати зъби, че шефовете от " Астра Зенека ", в случай че го бяха видяли, щяха да решат, че ги закриват изцяло. " - провокира смях в студиото журналистът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР